De mooiste vakantiehuizen op Nederlandse en Belgische bungalowparken

Net aan de rand van De Schoorlse Duinen vindt u het knusse vakantiehuisje genaamd Gili. Op een prachtige locatie nabij natuurgebieden zoals het natuurpark Buiten Bergen. Dankzij de uitstekende locatie bent u op loop- en fietsafstand van iets grotere plaatsen zoals Camperduin, Callantsoog en Alkmaar. Omdat deze plekken op steenworp afstand liggen hoeft u niet ver te fietsen om uw boodschappen te doen als u op vakantie bent in Schoorl. Veel accommodaties in Nederland zijn te boeken via bungalowspecials.

Vakantiehuis in Schoorl

Dit vakantiehuisje in Schoorl is voorzien van werkelijk alle functionaliteiten die u zou kunnen bedenken. Natuurlijk kan je heerlijk slapen op de diverse bedden die aanwezig zijn, alsof de omgeving al niet rustgevend genoeg is. Voor diegene die hun mail nog wel even willen checken op de vakantielocatie is er een uitstekende Wifi verbinding aanwezig. Hiervoor hoeft u bovendien niets extra te betalen, helemaal kosteloos. Op het gebied van recreatie zijn er ook volop mogelijkheden. De meeste mensen komen naar Schoorl vanwege de prachtige natuur, er liggen diverse fietsroutes waar men met hartenlust gebruik van maakt. Rondom het vakantiehuis zijn er ook verschillende speeltoestellen om de kids bezig te houden!

Heerlijk er op uit

Wacht niet langer en boek een tripje naar dit prachtige vakantiehuis in Schoorl. Zoals genoemd hoeft u zich niet te beperken tot deze plaats. In de buurt liggen andere leuke plaatsen zoals Camperduin en Callantsoog, het strand ligt natuurlijk ook op loopafstand. Mocht het weer een beetje meezitten dan kunt u zo veel mogelijk tijd doorbrengen op het strand, vergeet lang in de file staan! Is het wat minder weer? Dan kan je lekker binnen genieten van het prachtige uitzicht en de vele functionaliteiten die er aanwezig zijn. Ga naar de website en boek een vakantie bij dit echte authentieke vakantiehuis!

Belgische parken van Sunparks

Ook in België zijn een aantal geweldig mooie parken te vinden. Zo kun je via Sunparks onder andere twee luxe bungalowparken boeken. Daarbij zijn altijd mooie zwembaden en animatie aanwezig. Zo kun je genieten van een entertainment team voor de kinderen, fantastische speeltuinen en een indoor speelhal met bowling en midgetgolf. De vakantieparken staan goed aangeschreven en beoordeel met wel 4 tot 5 sterren. Eventueel kun je boeken met extra korting door te zoeken naar vroegboekkorting of een last minute. Je kunt ook kiezen voor een budget huisje of een premium wellness cottage.